Team

Daniël Lemmens – Tandarts

Ik ben in 1986 afgestudeerd als licentiaat tandheelkunde aan de Vrije Universiteit Brussel, waarna ik meteen een stage kleine heelkunde deed bij Dr. H. Vercruyssen en Dr. J. Defrancq. 

In 1987 ben ik mijn eigen praktijk begonnen waarbij ik mij vooral richt op preventieve, conserverende en prothetische behandelingen voor kinderen en volwassenen. Ik vind het belangrijk om mijn patiënten goed te informeren en zo rust en vertrouwen te creëren tijdens de behandeling.  

Erik Merkx – Tandartsassistent

Ik assisteer de tandarts aan de stoel.

Hygiëne is voor mij erg belangrijk. Daarom neem ik na elke behandeling graag voldoende tijd om de hele installatie en alle instrumenten te ontsmetten en steriliseren. Een perfecte hygiëne en een aangename en ontspannen sfeer waarin onze patiënten zich onmiddellijk thuis voelen, daar ga ik voor.

Vera Vos – Office Assistant

Ik zorg voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van onze patiënten en voor de algemene administratie van de praktijk.

Ons team draagt kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Tevreden patiënten, daar doen wij het tenslotte voor. Dat motiveert mij om elke dag het beste van mijzelf te geven.